Shweta Tiwari Înălțime, Greutate, vârstă, soț, biografie, familie și fapte

Shweta Tiwari (născut la 4 octombrie 1980) este o faimoasă actriță și model Indian de televiziune din Pratapgarh, Uttar Pradesh, India. A lucrat în atât de multe filme Hindi, Telugu și Tamil. Dar ea este cunoscută ca regina industriei de televiziune.

Ea este câștigătoarea celebrului reality Show Indian numit Bigg Boss Sezonul 4. A devenit faimoasă în ochii oamenilor cu personajul ei de Prerna Bajaj în spectacolul Kasautii Zindagi Kay în 2001.

mai mult decât atât, ea a apărut, de asemenea, în atât de multe seriale populare săpun de zi cu zi, cum ar fi Begusarai, Rangoli, Parvarrish – Kuchh Khattee Kuchh Meethi, etc.

de la începutul lunii februarie 2020, Shweta Tiwari lucrează la emisiunea TV Sony numită „Mere Dad Ki Dulhan”. Ea a acționat cu co-starul său, Varun Badola, Anjali Tatrari, Shivaani Sopuri, Payas Pandit, Shivaani Sopuri și Vijay Tilani. În acest spectacol, ea joacă rolul lui Guneet Sikka, care locuiește în chirie în casa lui Ambar Sharma.

cuprins

copilărie, părinți ,frați & Educație

Shweta s-a născut de la părinții ei sâmbătă, 4 octombrie 1990 (39 de ani), în satul Pratapgarh din Uttar Pradesh, India. Shweta Tiwari aparține familiei Brahmin.

numele tatălui ei este „Ashok Kumar Tiwari”, iar numele mamei este „Nirmala Tiwari”. Are un frate mai mic în familia ei pe nume „Nidhaan Tiwari”. Din cauza afacerii tatălui ei, familia ei sa mutat la Mumbai, când era copil.

Shweta Tiwari cu mama ei Nirmala Tiwari

Shweta Tiwari cu mama ei Nirmala Tiwari

Shweta Tiwari și-a finalizat educația primară de la „liceul St Isabels” din Mumbai. Apoi participă la Colegiul Burhanis din Mazegaon, Mumbai pentru a-și finaliza absolvirea în domeniul Bachelor of Commerce. Îi place să acționeze din copilărie. Nu a ratat niciodată nicio funcție sau eveniment organizat la facultate.

statistici fizice, Înălțime, Greutate & mai mult

actrița populară are o figură corporală bună. Văzând statisticile corpului ei perfect, nu pare că este mama a doi copii. Ea urmează un plan strict de dietă vegetală pentru a-și menține corpul în formă și sănătos. Ea face un antrenament adecvat în sala de gimnastică.

Shweta Tiwari Înălțime Greutate

Statisticile fizice Shweta Tiwari lui.

de asemenea, s-a alăturat unui centru de meditație de dimineață. Shweta Tiwari este mulțumită de înălțimea ei înaltă este de 5 picioare 6 inci (în metru 1.67 m) și greutatea corporală este de aproximativ 55 de kilograme (în kilograme 121 lbs). Ea poartă cea mai mare parte Rochii casual. Îi place să poarte cercei și ceasuri elegante.

viața personală, soțul & copii

doamna de 39 de ani are o personalitate foarte decentă. S-a căsătorit de două ori în viața ei. S-a căsătorit cu soțul ei „Raja Chaudhary” în anul 1998. Cuplul a binecuvântat cu o fiică pe nume „Palak Tiwari” în anul 2000.

după câțiva ani de căsătorie, relațiile dintre Shweta Tiwari și soțul ei au început să se deterioreze. Așa că a divorțat de el în 2008, afirmând că Raja Raja bea mult alcool și mă tratează cu comportament greșit și a ridicat mâinile pe mine de multe ori. De multe ori obișnuia să o enerveze venind la platou.

Shweta Tiwari cu soțul ei Abhinav Kohli, fiica Palak Tiwari și fiul Reyansh Kohli

Shweta Tiwari cu soțul ei Abhinav Kohli, fiica Palak Tiwari și fiul Reyansh Kohli.

după doi ani de divorț, Shweta Tiwari a început să se întâlnească cu actorul „Abhinav Kohli”. Cuplul s-a legat într-un nod la 13 iulie 2013 la Mumbai. Ea a născut fiul ei numit „Reyansh Kohli” pe 27 noiembrie 2016.

Ea a depus o plângere împotriva celui de-al doilea soț în August 2019, afirmând că, el obișnuia să o hărțuiască pe fiica ei Palak și, de asemenea, să o abuzeze verbal. La sfârșitul anului 2019, ea a divorțat de Abhinav. În februarie 2020, este singură și trăiește o viață fericită alături de ambii copii.

unele fapte ascunse despre Shweta Tiwari

Wiki / Bio
numele real de naștere Complet Shweta Tiwari.
Poreclă Shweta.
profesie actriță și Model.
celebru ca spectacolul Kasautii Zindagii Kay.
vârsta (începând cu 2019) 39 de ani.
data nașterii 4 octombrie 1980.
Locul Nașterii / Orașul Natal Pratapgarh, Uttar Pradesh, India.
Naționalitate Indian.
Gen Femeie.
Castă Brahman.
sexualitate(Gay sau lesbiene) drept.
Religie Hinduism.
Semnul Soarelui Balanță.
Locația Casei Mumbai, Maharashtra.
Statistici Fizice
Înălțime (Înalt) Picioare & Țoli: 5′ 6″.
centimetri: 167 cm.
metri: 1,67 m.
greutate kilograme: 55 Kg.
Lire Sterline: 121 lbs.
Culoarea Ochilor Maro Închis.
Culoarea Părului Negru.
dimensiunea pantofului (MAREA BRITANIE)
familie
părinți tată: Ashok Kumar Tiwari.
Mama: Nirmala Tiwari.
Frați Frate: Nidhaan Tiwari.
Relația De Viață Personală
Starea Civilă Divorțată.
soțul / soția 1. Raja Chaudhary (1998-2007).
2. Abhinav Kohli (2013-2019).
Copii Fiu: Reyansh Kohli.
Fiică: Palak Tiwari.
social media Instagram: @shweta.tiwari (1,2 milioane + adepți).
Educație
Cea Mai Înaltă Calificare Grad Colegiu Finalizat.
Școala Liceul St Isabels, Mumbai.
Alma Mater Colegiul Burhanis, Mazegaon, Mumbai.
Carieră
Arată 1. Împușcat prin the1. Kaahin Kissii Roz (2001).
2. Khichdi (2003).
3. Nach Baliye 2 (2006).
4. Naaginn (2007).
5. Jaane Kya Baat Hui (2008-2009).
6. Kasautii Zindagi Kay (2001).
7. Iss Jungle Se Mujhe Bachao (2009).
8. Jhalak Dikhhla Jaa 3 (2009).
9. Bigg Boss 4 (2010-2011).
10. Yahaaan Main Ghar Ghar Kheli.
11. Adaalat (2011).
12. Sajan Re Jhoot Mat Bolo (2011).
13. Comedie Circ Ka Naya Daur (2011).
14. Parvarrish-Kuchh Khattee Kuchh Meethi (2011-2013).
15. Rangoli (2012-2015).
16. Jhalak Dikhhla Jaa 6 (2013).
17. Nopți de comedie cu Kapil (2014).
18. Baal Veer (2014).
19. Begusarai (2015-2016).
20. Mere Tata Ki Dulhan (2019).
filmografie 1. Madhoshi (2004).
2. Aabra Ka Daabra (2004).
3. Trinetra (2008).
4. Hamar Sayian Hindustani (2008).
5. Kab Aibu Anganwa Hamar (2008).
6. Ae Bhuji Ke Sora (2009).
7. Benny Și Babloo (2010).
8. Yedyanchi Jatra (2012).
9. Bin Bulaye Baraati (2011).
10. Șase X (2018).
premii 1. Cea mai bună actriță – Dramă Pentru Kasautii Zindagi Kay în 2006.
2. Cea mai bună actriță – Popular pentru Parvarrish – Kuchh Khattee Kuchh Meethi în 2012.
3. Cea mai bună actriță – Dramă Pentru Begusarai în 2015.
4. Cel mai bun cuplu de pe ecran pentru Kasautii Zindagii Kay în 2003.
valoare netă (aprox.) INR 4-5 crore (ca în 2020).

cariera în actorie, emisiuni TV & valoare netă

Tiwari a început să acționeze de la o vârstă fragedă. A dat audiție în multe spectacole, după ce și-a terminat studiile. În anul 2001, ea a fost selectată pentru rolul Anitei în prima ei emisiune TV numită „Kaahin Kissii Roz”.

dar ea a crescut faima cu spectacolul „Kasautii Zindagi Kay”, în același an. Oamenii i-au iubit performanța în rolul lui Prerna Bajaj.

după aceea, ea a apărut în atât de multe emisiuni zilnice de săpun. În anul 2004, ea debutează la Bollywood cu primul ei film numit „Madhoshi”.

apoi a lucrat în multe filme Tamil, Hindi și Telugu. În 2010, a intrat în Bigg Boss Sezonul 4 ca concurent de celebritate și a câștigat trofeul spectacolului.

Shweta Tiwari în spectacol Mere Tata Ki Dulhan

Tiwari în spectacol mere Tata Ki Dulhan

în afară de aceasta, ea a apărut în atât de multe reclame comerciale. De asemenea, a apărut ca concurentă în atât de multe emisiuni de televiziune de realitate precum Jhalak Dikhla Jaa, Comedy Circus Ka Naya Daur etc.

în prezent, lucrează la emisiunea „Mere Dad Ki Dulhan”. În 2020, Shweta Tiwari câștigă din cariera de actorie, iar valoarea netă este în jur de Rs. 4 la 5 Crore rupii indiene.

Trivia

 Trivia Shweta Tiwari

  • înainte de a intra în industria divertismentului, a lucrat într-o companie de agenții de turism pentru Rs. 500 pe lună.
  • în timpul liber, Tiwari adoră să se joace cu câinii ei de companie numiți Sweetoo și Pixie.
  • în Bigg Boss, lupta dintre Shweta și Dolly Bindra a devenit virală.
  • Shweta Tiwari este pasionată de citirea literaturii.
  • îi place să participe la evenimente dezbateri.
  • și-a cunoscut primul soț prin intermediul prietenului ei, care este vărul lui Raja Chaudhary.
  • Shweta a apărut în reclama Maggi Masala-ae-Magic cu Ravi Kishan.
  • este titularul unui singur cont de social media.

Citește și: Sadhguru Biografie, Înălțime, Greutate, Wiki, afaceri& fapte de știut

  • oamenii i-au iubit personajul ca Bindiya în spectacolul „Begusarai”.
  • ea crede în Domnul Ganesha.
  • Tiwari a lucrat în emisiunea „Kasautii Zindagii Kay” mai bine de 8 ani.
  • îi place să viziteze Parisul în vacanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.