Shweta Tiwari Lengte, Gewicht, Leeftijd, echtgenoot, biografie, familie & feiten

Shweta Tiwari (Pratapgarh, 4 oktober 1980) is een Indiase actrice en model. Ze werkte in zoveel Hindi -, Telugu-en Tamil-films. Maar ze staat bekend als de koningin van de televisie-industrie.Ze is de winnaar van het beroemde Indiase reality TV-programma Bigg Boss season 4. Ze werd beroemd in de ogen van mensen met haar karakter van Prerna Bajaj in de show Kasautii Zindagi Kay in 2001.Bovendien verscheen ze ook in veel populaire dagelijkse soapseries zoals Begusarai, Rangoli, Parvarrish – Kuchh Khattee Kuchh Meethi, enz.Vanaf februari 2020 werkt Shweta Tiwari aan de Sony TV-show “Mere Dad Ki Dulhan”. Ze trad op met zijn co-ster Varun Badola, Anjali Tatrari, Shivaani Sopuri, Payas Pandit, Shivaani Sopuri en Vijay Tilani. In deze show, ze speelt de rol van Guneet Sikka, die woont op huur in het huis van Ambar Sharma.

inhoud

kinderen, ouders, broers en zussen & onderwijs

Shweta werd geboren uit haar ouders op zaterdag 4 oktober 1990 (39 jaar oud) in het dorp Pratapgarh in Uttar Pradesh, India. Shweta Tiwari behoort tot de brahmaanse familie.Haar vader heette Ashok Kumar Tiwari en haar moeder heette Nirmala Tiwari. Ze heeft een jongere broer in haar familie genaamd “Nidhaan Tiwari”. Vanwege haar vaders zaken verhuisde haar familie naar Mumbai, toen ze een kind was.

Shweta Tiwari met haar moeder Nirmala Tiwari

Shweta Tiwari met haar moeder Nirmala Tiwari

Shweta Tiwari voltooide haar basisonderwijs aan de “St Isabels High School” in Mumbai. Daarna gaat ze naar het Burhanis College in Mazegaon, Mumbai om haar afstuderen op het gebied van Bachelor of Commerce te voltooien. Ze is dol op acteren vanaf haar kindertijd. Ze miste nooit een functie of evenement op de universiteit.

fysieke statistieken, Lengte, Gewicht & meer

de populaire actrice heeft een goed figuur. Het zien van haar perfecte lichaam statistieken, lijkt het niet dat ze de moeder van twee kinderen. Ze volgt een streng veg dieet plan om haar lichaam fit en gezond te houden. Ze doet een goede training in de sportschool.

Shweta Tiwari lengte gewicht

de fysieke statistieken van Shweta Tiwari.

ze sloot zich ook aan bij een ochtendmeditatiecentrum. Shweta Tiwari is blij met haar grote hoogte is 5 voet 6 inches (in meter 1.67 m) en haar lichaamsgewicht is ongeveer 55 kilogram (in pond 121 lbs). Ze draagt meestal casual jurken. Ze draagt graag stijlvolle oorbellen en horloges.

persoonlijk leven, echtgenoot & kinderen

De 39-jarige dame heeft een zeer fatsoenlijke persoonlijkheid. Ze trouwde twee keer in haar leven. Ze trouwde met haar man “Raja Chaudhary” in het jaar 1998. Het echtpaar gezegend met een dochter genaamd “Palak Tiwari” in het jaar 2000.Na een paar jaar huwelijk begonnen de relaties tussen Shweta Tiwari en haar man te verslechteren. Dus ze scheidde van hem in 2008, waarin ze verklaarde dat Raja Raja veel alcohol drinkt en mij behandelt met wangedrag en zijn handen vele malen op mij heeft gelegd. Hij irriteerde haar vaak door naar de set te komen.Shweta Tiwari met haar echtgenoot Abhinav Kohli, dochter Palak Tiwari, en zoon Reyansh Kohli

Shweta Tiwari met haar echtgenoot Abhinav Kohli, dochter Palak Tiwari, en zoon Reyansh Kohli.Na twee jaar scheiding begon Shweta Tiwari te daten met de acteur “Abhinav Kohli”. Het echtpaar werd op 13 juli 2013 in Mumbai vastgebonden. Op 27 November 2016 werd haar zoon “Reyansh Kohli” geboren.Ze diende een klacht in tegen haar tweede man in augustus 2019, door te verklaren dat hij haar dochter Palak lastig viel en haar ook verbaal misbruikte. Eind 2019 scheidde ze van Abhinav. In februari 2020 is ze alleenstaand en leeft ze een gelukkig leven met haar beide kinderen.

enkele verborgen feiten over Shweta Tiwari

Wiki / Bio
Echte Volledige geboortenaam Shweta Tiwari.
Bijnaam Shweta.
beroep actrice en Model.
bekend als de show Kasautii Zindagii Kay.
leeftijd (vanaf 2019) 39 jaar oud.
geboortedatum 4 oktober 1980.
Geboorteplaats / Woonplaats Pratapgarh, Uttar Pradesh, India.
Nationaliteit Indisch.
Geslacht Vrouwelijk.
Kaste Brahman.
seksualiteit (homoseksueel of lesbisch) hetero.
Religie Hindoeïsme.
Zonneteken Weegschaal.
Huislocatie Mumbai, Maharashtra.
Fysieke Statistieken
Hoogte (Hoog) Voet & Inch: 1,75 M.
centimeter: 167 cm.
meter: 1,67 m.
gewicht kg: 55 Kg.
pond: 121 lbs.
Kleur Ogen Donkerbruin.
Haarkleur Zwart.
schoenmaat (UK))
familie
ouders vader: Ashok Kumar Tiwari. Moeder: Nirmala Tiwari.
Broers En Zussen Broer: Nidhaan Tiwari.
Persoonlijke Levensrelatie
Burgerlijke Staat Gescheiden.
echtgenoot 1. Raja Chaudhary (1998-2007).
2. Abhinav Kohli (2013-2019).
Kinderen Zoon: Reyansh Kohli.Dochter: Palak Tiwari.
sociale media Instagram: @shweta.tiwari (1,2 miljoen + volgers).
Onderwijs
Hoogste Kwalificatie Voltooide Universitaire Graad.
School St Isabels High School, Mumbai.
Alma Mater Burhanis College, Mazegaon, Mumbai.
Carrière
Toont 1. Neergeschoten door de 1. Kaahin Kissii Roz (2001).
2. Khichdi (2003).
3. Nach Baliye 2 (2006).
4. Naaginn (2007).
5. Jaane Kya Baat Hui (2008-2009).
6. Kasautii Zindagi Kay (2001).
7. Iss Jungle Se Mujhe Bachao (2009).
8. Jhalak Dikhhla Jaa 3 (2009).
9. Bigg Boss 4 (2010-2011).
10. Yahaan Main Ghar Ghar Kheli.
11. Adaalat (2011).
12. Sajan Re Jhoot Mat Bolo (2011).
13. Komedie Circus Ka Naya Daur (2011).
14. Parvarrish-Kuchh Khattee Kuchh Meethi (2011-2013).
15. Rangoli (2012-2015).
16. Jhalak Dikhhla Jaa 6 (2013).
17. Comedy Nights with Kapil (2014).
18. Baal Veer (2014).
19. Begusarai (2015-2016).
20. Mere Dad Ki Dulhan (2019).
filmografie 1. Madhoshi (2004).
2. Aabra Ka Daabra (2004).
3. Trinetra (2008).
4. Hamar Sayian Hindustani (2008).
5. Kab Aibu Anganwa Hamar (2008).
6. Ae Bhouji Ke Sister (2009).
7. Benny En Babloo (2010).
8. Yedyanchi Jatra (2012).
9. Het Verhaal Van Bin Bulaye Baraati (2011).
10. Zes X (2018).
Awards 1. Beste Actrice-Drama voor Kasautii Zindagi Kay in 2006.
2. Beste Actrice-populair voor Parvarrish-Kuchh Khattee Kuchh Meethi in 2012.
3. Beste Actrice-Drama voor Begusarai in 2015.
4. Beste echtpaar op het scherm voor Kasautii Zindagii Kay in 2003.
nettowaarde (CA.) INR 4-5 crore (zoals in 2020).

acteercarrière, TV-programma ‘ s & nettowaarde

Tiwari begon met acteren vanaf een zeer jonge leeftijd. Ze gaf auditie in vele shows, na het voltooien van haar studie. In het jaar 2001, ze werd geselecteerd voor de rol van Anita in haar eerste tv-show genaamd “Kaahin Kissii Roz”.

maar ze steeg faam met de show “Kasautii Zindagi Kay” in hetzelfde jaar. Mensen hielden van haar prestaties in de rol van Prerna Bajaj.

daarna verscheen ze in zoveel dagelijkse soapshows. In het jaar 2004, ze debuteert in Bollywood met haar eerste film genaamd “Madhoshi”.Daarna werkte ze in veel Tamil -, Hindi-en Telugu-films. In 2010, Ze ging de Bigg Boss seizoen 4 als een celebrity deelnemer en won de trofee van de show.

Shweta Tiwari in de show Mere Dad Ki Dulhan

Tiwari in de show Mere Dad Ki Dulhan

afgezien van dit, Ze verscheen in zoveel commerciële advertenties. Ze ook gekenmerkt als een deelnemer in zo veel reality TV-shows als Jhalak Dikhla Jaa, Comedy Circus Ka Naya Daur, etc.Op dit moment werkt ze aan de show “Mere Dad Ki Dulhan”. In 2020, Shweta Tiwari is het verdienen van acteercarrière, en netto waarde is rond Rs. 4 tot 5 Crore Indiase roepies.

Trivia

Shweta Tiwari trivia

  • voordat ze in de entertainmentindustrie ging werken, werkte ze bij een reisbureau voor Rs. 500 per maand.In haar vrije tijd speelt Tiwari graag met haar hondjes Sweetoo en Pixie.In Bigg Boss is het gevecht tussen Shweta en Dolly Bindra viraal gegaan.Shweta Tiwari is dol op het lezen van literatuur.
  • ze woont graag debatten bij.Ze ontmoette haar eerste man via haar vriend, de neef van Raja Chaudhary.Shweta verscheen in de Maggi Masala-ae-Magic advertentie met Ravi Kishan.
  • zij heeft slechts één social media-account.

Lees ook: Sadhguru biografie, Lengte, Gewicht, Wiki, zaken & feiten om te weten

  • mensen hielden van haar personage als Bindiya in de show “Begusarai”.Ze gelooft in Lord Ganesha.
  • Tiwari werkte meer dan 8 jaar in de show “Kasautii Zindagii Kay”.
  • ze bezoekt graag Parijs op vakantie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.