Shweta Tiwari Høyde, Vekt, Alder, Mann, Biografi, Familie Og Fakta

Shweta Tiwari (født 4. oktober 1980) er En indisk skuespiller Og modell Fra Pratapgarh, Uttar Pradesh, India. Hun jobbet i Så Mange Hindi, Telugu og Tamilske filmer. Men hun er kjent som dronningen av tv-bransjen.

hun er vinneren av det berømte Indiske reality – tv-showet Bigg Boss season 4. Hun ble kjent i øynene til folk Med Sin Karakter Av Prerna Bajaj i showet Kasautii Zindagi Kay I 2001.

Dessuten har hun også dukket opp i så mange populære daglige såpe serier Som Begusarai, Rangoli, Parvarrish-Kuchh Khattee Kuchh Meethi, etc.

Fra begynnelsen av februar 2020 jobber Shweta Tiwari På Sony TV-show kalt «Mere Dad Ki Dulhan». Hun spilte sammen med Varun Badola, Anjali Tatrari, Shivaani Sopuri, Payas Pandit, Shivaani Sopuri og Vijay Tilani. I dette showet utfører Hun Rollen Som Guneet Sikka, som bor på leie I Huset Til Ambar Sharma.

Innhold

Barndom, Foreldre, Søsken & Utdanning

Shweta fødte fra foreldrene sine lørdag 4. oktober 1990 (39 år gammel), i landsbyen Pratapgarh I Uttar Pradesh, India. Shweta Tiwari tilhører Brahmin-familien.

hennes fars navn er » Ashok Kumar Tiwari «og morens navn Er»Nirmala Tiwari». Hun har en yngre bror i hennes familie som heter «Nidhaan Tiwari». På grunn av sin fars virksomhet flyttet familien til Mumbai, da hun var barn.

 Shweta Tiwari Med sin mor Nirmala Tiwari

Shweta Tiwari Med sin mor Nirmala Tiwari

Shweta Tiwari fullførte sin grunnskole fra «St Isabels High School» I Mumbai. Deretter deltar Hun Burhanis College I Mazegaon, Mumbai for å fullføre sin oppgradering innen Bachelor Of Commerce. Hun er glad i å handle fra barndommen. Hun savnet aldri noen funksjon eller hendelse holdt på college.

Fysisk Statistikk, Høyde, Vekt & Mer

den populære skuespilleren har en god kroppsfigur. Ser hennes perfekte kroppsstatistikk, det ser ikke ut til at hun er mor til to barn. Hun følger en streng veg diett plan for å holde kroppen sunn og frisk. Hun gjør en skikkelig trening i treningsstudioet.

 Shweta Tiwari høyde vekt

shweta Tiwaris fysiske statistikk.

hun ble også med i et morgenmeditasjonssenter. Shweta Tiwari er fornøyd med sin høye høyde er 5 føtter 6 inches (i meter 1.67 m) og hennes kroppsvekt er rundt 55 kilo (i pounds 121 lbs). Hun har for det meste uformelle kjoler. Hun liker å bære stilige øredobber og klokker.

Personlig Liv, Ektefelle & Barn

den 39 år gamle damen har en veldig anstendig personlighet. Hun giftet seg to ganger i sitt liv. Hun giftet seg med hennes hubby «Raja Chaudhary» i år 1998. Paret velsignet med en datter som heter «Palak Tiwari» i år 2000.

etter noen års ekteskap begynte forholdet Mellom Shweta Tiwari og hennes ektemann å forverres. Så hun skilt seg fra ham i 2008, og sa At Raja Raja drikker mye alkohol og behandler meg med dårlig oppførsel og har reist hendene på meg mange ganger. Han pleide ofte å irritere henne ved å komme til settet.

 Shweta Tiwari med sin mann Abhinav Kohli, datter Palak Tiwari, og sønn Reyansh Kohli

Shweta Tiwari Med sin mann Abhinav Kohli, datter Palak Tiwari, og sønn Reyansh Kohli.

Etter to års skilsmisse begynte Shweta Tiwari å danse skuespilleren «Abhinav Kohli». Paret bundet i en knute på 13 juli 2013 I Mumbai. Hun fødte sin sønn som heter «Reyansh Kohli» på 27 November 2016.

Hun sendte inn en klage mot sin andre ektemann i August 2019, ved å si at han pleide å trakassere datteren Palak og også misbruke henne muntlig. Ved utgangen av 2019 ga Hun skilsmisse Til Abhinav. I februar 2020 er hun singel og lever et lykkelig liv med sine begge barna.

Noen Skjulte Fakta Om Shweta Tiwari

Wiki / Bio
Ekte Fullt Fødselsnavn Shweta Tiwari.
Kallenavn Shweta.
Yrke Skuespiller og Modell.
Kjent som showet Kasautii Zindagii Kay.
Alder (Per 2019) 39 år.
Fødselsdato 4.oktober 1980.
Fødested / Hjemby Pratapgarh, Uttar Pradesh, India.
Nasjonalitet Indisk.
Kjønn Kvinne.
Kaste Brahman.
Seksualitet (Homofil Eller Lesbisk) Rett.
Religion Hinduisme.
Soltegn Vekten.
Hus Beliggenhet Mumbai, Maharashtra.
Fysisk Statistikk
Høyde (Høy) Føtter & Tommer: 5 ‘6″.
Centimeter: 167 cm.
Meter: 1,67 m.
Vekt Kilo: 55 Kg.
Pund: 121 pund.
Øyenfarge Mørk Brun.
Hårfarge Svart.
Skostørrelse (UK)
Familien
Foreldre Far: Ashok Kumar Tiwari.
Mor: Nirmala Tiwari.
Søsken Bror: Nidhaan Tiwari.
Personlig Liv Forhold
Sivilstatus Skilt.
Ektefelle 1. Raja Chaudhary (1998-2007).
2. Abhinav Kohli (2013-2019).
Barn Sønn: Reyansh Kohli.
Datter: Palak Tiwari.
Sosiale medier Instagram: @shweta.tiwari (1,2 millioner + følgere).
Utdanning
Høyeste Kvalifikasjon Høyskole Grad Fullført.
Skole St Isabels Videregående Skole, Mumbai.
Alma Mater Burhanis College, Mazegaon, Mumbai.
Karriere
Viser 1. Skutt Gjennom 1. Kaahin Kissii Roz (2001).
2. Khichdi (2003).
3. Nach Baliye 2 (2006).
4. Naaginn (2007).
5. Jaane Kya Baat Hui (2008-2009).
6. Kasautii Zindagi Kay (2001).
7. Iss Jungle Se Mujhe Bachao (2009).
8. Jhalak Dikhhla Jaa 3 (2009).
9. Bigg Boss 4 (2010-2011).
10. Yahaaan Hoved Ghar Ghar Kheli.
11. Adaalat (2011).
12. (2011).
13. Komedie Sirkus Ka Naya Daur (2011).
14. Parvarrish – Kuchh Khattee Kuchh Meethi (2011-2013).
15. Rangoli (2012-2015).
16. Jhalak Dikhhla Jaa 6 (2013).
17. Komedie Netter Med Kapil (2014).
18. Baal Veer (2014).
19. Begusarai (2015-2016).
20. Mer Pappa Ki Dulhan (2019).
Filmografi 1. Madhoshi (2004).
2. Aabra Ka Daabra (2004).
3. Trinetra (2008).
4. Hamar Sayian Hindustani (2008).
5. Kab Aibu Anganwa Hamar (2008).
6. Ae Bhouji Ke Søster (2009).
7. Benny Og Babloo (2010).
8. (2012).
9. (2011).
10. Seks X (2018).
Utmerkelser 1. Beste Kvinnelige Hovedrolle For Kasautii Zindagi Kay i 2006.
2. Beste Kvinnelige Skuespiller-Populær For Parvarrish-Kuchh Khattee Kuchh Meethi i 2012.
3. Beste Kvinnelige Skuespiller-Drama For Begusarai i 2015.
4. Beste Skjerm Par For Kasautii Zindagii Kay i 2003.
Netto verdi (ca.) INR 4-5 crore (som i 2020).

Fungerende Karriere, TV-Programmer & Nettoformue

Tiwari begynte å handle fra en svært tidlig alder. Hun ga audition i mange show, etter å ha fullført sine studier. I år 2001 ble hun valgt For Rollen Som Anita i hennes første TV-show kalt «Kaahin Kissii Roz».

men hun steg berømmelse med showet «Kasautii Zindagi Kay» i samme år. Folk elsket hennes forestilling i Rollen Som Prerna Bajaj.

Etter det dukket hun opp i så mange daglige såpeshow. I År 2004 debuterer Hun I Bollywood med sin første film kalt «Madhoshi».

så jobbet hun i Mange Tamil, Hindi og Telugu filmer. I 2010 kom hun Inn I Bigg Boss season 4 som en kjendiskonkurrent og vant trofeet til showet.

 Shweta Tiwari I Showet Mere Dad Ki Dulhan

Tiwari I showet Mere Dad Ki Dulhan

Bortsett fra dette har hun dukket opp i så mange kommersielle annonser. Hun har også omtalt som en konkurrent i så mange reality tv-programmer som Jhalak Dikhla Jaa, Comedy Circus Ka Naya Daur, etc.

For Tiden jobber hun med showet «Mere Dad Ki Dulhan». I 2020 tjener Shweta Tiwari fra skuespillerkarriere, Og Nettoverdien er rundt Rs. 4 til 5 Crore Indiske Rupees.

Trivia

 Shweta Tiwari trivia

  • før kom inn i underholdningsindustrien, hun pleide å jobbe i et reisebyrå selskap For Rs. 500 per måned.
  • På fritiden elsker Tiwari å leke med sine hunder Som Heter Sweetoo og Pixie.
  • I Bigg Boss har kampen Mellom Shweta Og Dolly Bindra gått viral.
  • Shweta Tiwari er glad i å lese litteratur.
  • hun liker å delta på debatter hendelser.
  • hun møtte sin første mann gjennom sin venn, Som Er raja Chaudharys fetter.
  • Shweta har dukket opp I maggi Masala-Ae-Magisk reklame Med Ravi Kishan.
  • Hun er innehaver av bare en sosial mediekonto.

Les Også: Sadhguru Biografi, Høyde, Vekt, Wiki, Saker & Fakta å vite

  • folk elsket hennes karakter Som Bindiya i showet «Begusarai».
  • hun tror På Lord Ganesha.
  • Tiwari jobbet i showet «Kasautii Zindagii Kay» i mer enn 8 år.
  • hun liker Å besøke Paris på ferie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.