jag tog hans oskuld, och sedan tog jag morgonen efter piller

tyvärr för oss båda blev Brad riktigt Full den natten.

vi hade planerat att dash ut festen strax efter middag och drycker, men han ville fortsätta dricka (ett symptom på att bara vända 21 tror jag) och han definitivt över gjorde det.

jag var tvungen att hjälpa honom tillbaka till hotellrummet när han lutade sig på mig och stönade om vilket hemskt misstag han hade gjort, och sedan kollapsade han på sängen när vi kom in i rummet.

jag tog av sig skorna för honom och satte mig på sängen i en huff.

”jag är ledsen,” Brad stönade, och jag tror att jag slog honom på benet.

”jag vill fortfarande göra det”, sa han och satt upp på armbågarna och tittade på mig med sina varumärkesvalphundögon.

”du kan nog inte ens få upp det,” skrattade jag.

Brad satt upp och kröp mot mig, kyssa mig med tequila andetag som förmodligen matchade min egen, han lutade sig på ena sidan och drog ner den tunna rem av klänning och behå med en grov hand att känna mitt bröst.

jag lutade mig in i honom, och han tog mitt bröst i munnen och kysste och sugade min bröstvårta i en minut, fick mig att vända mig rätt och slutligen drog han sig bort och gick för min nacke och viskade i mitt öra:

”jag är hård nu.”

jag tryckte lekfullt Brad av mig ner på sängen och jag sträckte honom, tog min söta tid att knäppa upp sin klänningskjorta, dra av den vita tee-tröjan han hade under och kysste mig ner i bröstet och in i hårlinjen som ledde rakt dit jag ville gå.

jag unbuckled hans bälte och byxor och unzipped dem, avslöjar utbuktande högen i hans boxare, och vid den tidpunkten Brad piggnade upp, eftersom han skimrade rätt ut ur dem medan jag tog av mina trosor och drog min klänning över mitt huvud, gungade det på hotellrummet golvet.

jag lungade praktiskt taget för hans kuk när han låg naken på sängen. Jag låg bredvid honom och tog honom i min mun, suger och slickar mig upp och ner hans axel, att se till att han var bra och svårt för vad jag var på väg att göra.

när han var slick med min spytt och jag kunde se den glittrande pre-cum på hans spets, stod jag upp och sträckte honom igen, gnidde min fitta upp och ner i axeln, låt spetsen bara komma in i mig innan jag drar bort och gnuggar mot honom lite mer, kör honom galen som min avsikt.

” är du redo för detta?”Frågade jag.

han nickade, hans ögon tändes men hans ansikte såg nervöst ut i mörkret, och jag tog spetsen på hans penis in i mig och började långsamt röra sig upp och ner på hans axel.

Brad hade en ganska lång penis, så det var himlen för mig att glida hela vägen ner på honom, känna honom så djupt och helt inuti mig.

jag red honom Så här, långsamt och försiktigt, i ungefär två minuter innan han sa till mig att han skulle cum.

jag skulle definitivt inte få ömsesidig tillfredsställelse från upplevelsen, men det var hans första gång, och han var full, så jag förlåtande.

jag borde bara ha fått honom att dra ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.