hur man gör upp till $3000 per månad sälja dina växter

när Clara Leung insåg att hon kunde tjäna extra pengar växer och säljer Krukväxter, började hon håva in kontanter! Så här gör hon det.

” så länge jag kan minnas har jag älskat växter. Jag arbetar som revisor, men jag ville alltid dela min växtpassion med andra. För två år sedan publicerade en kvinna en dieffenbachia-anläggning till salu på Facebook Marketplace och sa att om hon inte kunde sälja den den natten skulle hon kasta ut den. Jag köpte omedelbart den, vårdade den tillbaka till livet, separerade den i två krukor och publicerade en till salu på marknaden. Inom några minuter hade jag en köpare, så jag bestämde mig för att jag kunde göra detta till ett företag och lanserade Clara ’ s Green House (ClarasGreenHouse.com).

”jag säljer krukväxtsatser, som inkluderar växt, jord och planterare (jag har olika former, storlekar och färger, och jag skickar bilder till kunder så att de kan hitta en de gillar). Mina växter har bladformer och texturer som fungerar med feng shui, en gammal kinesisk praxis som innebär att man ställer in Hemmet på ett sätt som möjliggör positiv energi att strömma igenom. Jag säljer också hemlagad jord som varar i över 10 år!

” hittills har jag sålt över 2000 växter! Jag spenderar 20 timmar i veckan på verksamheten och tjänar upp till $3000 i månaden — pengar jag lägger tillbaka i verksamheten, till besparingar och donerar till välgörenhetsorganisationer. Det har varit så givande, särskilt för att det hjälper människor. En kund som hade lidit av kroniska anfall köpte några aloe och delade bladväxter, och inom ett år var hennes anfall borta!”

denna berättelse publicerades ursprungligen i vår tryckta tidning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.