F: min partner har ingen aning om hur sexuellt oerfaren jag är!

sex frågor & svar

förra veckan, jag träffade detta verkligen smokin’ äldre kvinna på nätet. Hon är i princip allt jag vill ha i en kvinna, förutom att hon inte är påträngande, osäker och spelar inte textspelet. Hon är okomplicerad, upfront och verkligen säker.

ung sexuellt oerfaren kille med sin flickvän

då är det jag. Jag är en 6 fot lång kille, verkligen passar och jag har ett bra jobb, goda vänner och en hel del ambition. En sak jag inte har? Mycket sexuell upplevelse. Det är inte så att jag inte har daterat runt men jag har bara sovit med tre andra kvinnor i mitt liv – och jag är 23.

jag antar att jag har alltid varit en ”relation” typ av kille och inte varje relation har gjort det till det stadiet. En av kvinnorna jag har legat med var en NSA-typ som händer så…jag är definitivt öppensinnad, inte en prude.

vi har varit på ett datum och … i grund och botten skulle vi ha haft sex just den natten. Men jag blev för nervös och arbetade upp och fortsatte att trycka på den på hennes plats tills vi hamnade bara på att lura runt hela natten istället…

jag är allvarligt rädd att jag ska blåsa detta innan vi ens kommer till sovrummet. Hur kommer jag ut ur mitt huvud och in i ögonblicket? Jag känner att det är en av dem ”du behöver ett jobb för att få erfarenhet, men du kan inte ha ett jobb eftersom du inte är tillräckligt erfaren”.

Argh!

allt du kan ge mig skulle hjälpa,

Chris

A: Det finns ingen ”normal” mängd sexuell upplevelse

Chris-Jag ska börja med att berätta några saker du redan vet, en sak eller två om vad du kanske vet men saknas och vad du absolut behöver veta du redan vet.

ser du ett mönster här? Summan av kardemumman – och det första jag vill träffa hem till dig – är det faktum att du redan har allt du behöver. Du vägrar bara att se det.

Stick med mig här. Ditt ”problem” är just det. Du tror att du har ett problem. Du knöt dig själv som en” relation ” kille och göra sexuell oerfarenhet frågan här. Men vad händer om jag sa till dig att ”erfarenhet” är subjektiv? Det, som skönhet, är det helt i betraktarens ögon?

med andra ord, lita på mig: kvinnor kan bry sig mindre om du vet exakt hur man äter henne ut.

allt som är viktigt för kvinnor är hur du närmar dig sex – och henne) – är du positiv, entusiastisk och ivrig? Och, du har en annan bonus som de flesta killar som läser detta kanske inte har: hon är en äldre kvinna. Hennes sexuella ” erfarenhet ”kommer inte att handla om att förlöjliga din” brist ” på erfarenhet utan om att lära dig och vägleda dig att bli en sexuell savant.

här är en annan hemlighet som äldre kvinna inte vill att du ska veta (men också kan bry sig mindre om du vet): hon är mäktig nöjd med sig själv om din maj-December romantik och att veta att du hittar henne så önskvärt är en stor turn-on.

så… du har bokstavligen precis vunnit det sexuella lotteriet.

kunskap om detta faktum borde vara tillräckligt men jag kan se att du verkligen vrider händerna över den här. Så, steg ett: Sluta sabotera dig själv. Steg två: Läs nedan för konkreta att göra.

oerfarenhet? Eller Osäkerhet?

det finns ingen ”normal” mängd sexuell upplevelse. Vad du än har är vad du har. Så sluta freaking ut om det och bara göra det.

killar – och yngre kvinnor gör också detta misstag – tror att oerfarenhet är problemet. Men, faktiskt, osäkerhet är frågan.

så luta dig tillbaka och fråga dig själv: Vad är jag verkligen rädd för här? Ta ett papper och dra en linje i mitten. Märk en kolumn,” Det värsta som kan hända ”och den andra,”det bästa som kan hända”. Få din rädsla ut och ner på papper. Var så tydlig som du vill med dem. Gör detsamma med dina ”bästa fallscenarier”.

läs sedan över dem. Vad är det värsta som kan hända? Hon kunde kasta din nakna bildar en vissnande stirra och linda sig upp och lämna dig där, alla nervös och flämtande? Hon kunde skratta åt dig och förlöjliga dig? Det senare är mycket osannolikt eftersom hon inte är två år gammal. Den förra är lika osannolikt eftersom du inte är i en film. Och om hon gör det får du uppleva känslan av blå bollar för första gången.

Grattis. Det är inte trevligt. Men det är ganska mycket det. Jorden kommer inte att öppna sig och svälja dig.

jag vill att du ska komma till hjärtat av din osäkerhet. När du har skrivit ner dessa scenarier, fråga dig själv en serie ”vad då?” fråga. Det borde gå något så här:

 • ”hon tror att jag är en idiot.”
 • ” vad då?”
 • ” hon kan berätta för sina vänner.”
 • ” Vad Då?”
 • ” hennes vänner kommer att berätta för mina vänner.”
 • vänta, vad? Hur är det ens möjligt?

vid någon tidpunkt i din ” då vad / Så vad?”övning, du kommer antingen att slå något som är så löjligt, det avbryter och kapar din rädslabaserade resonemang, eller du kommer att träffa en riktig sanning som du kan ta itu med.

 • ”hon tror att jag är en idiot.”
 • ” vad då?”
 • ” hon kommer att lämna.”
 • ” vad då?”
 • ” jag kommer att känna hur jag brukade känna när mitt ex skulle säga att jag inte räcker och sedan bröt upp med mig för en annan kille.”

Ah. Bingo. Det här är inte terapi. Det här är sättet att ta reda på om du behöver terapi. Okej, skojar. Men först måste du förstå vad som ligger till grund för din rädsla för oerfarenhet. Eftersom jag garanterar dig att ingen utom du bryr sig mycket. Kvinnor går inte i säng med en man eftersom han är en möjlig Casanova (även om varje man tycker det – ögonrulle).

kvinnor går i säng med en man på grund av hur han får henne att känna…

en dold fördel

vilket leder mig till nästa punkt-du, min vän redo, har en extra fördel: du är med en äldre kvinna som du har beskrivit som självsäker och okomplicerad.

hon kommer inte att bända och hon kommer inte att döma. Vilket innebär att du inte behöver göra något väsentligt för att ”imponera” på henne, hon kommer inte att märka om du försöker ”flytta” på henne, och du kan hålla din sexuella historia privat – för det mesta för att hon inte ens bryr sig om att fråga.

om det var någon annan som ställde samma fråga, kanske jag faktiskt föreslog att de antingen sockerdatum (om de är bekväma med arrangemanget) eller träffar någon äldre. Men du har den redan i väskan.

Own It

en stor röd flagga för mig är hur du beskriver dig själv: ”Jag är en bra kille, mycket passform, massor av vänner, bra jobb…” bla, bla, bla.

gäspa. Vem bryr sig? Vet du vad din stora lista säger? Ärligt talat, i denna dag och ålder, alla med en utbildning har möjlighet att uppnå denna typ av saker.

din lista läser som en defensiv, Pre-emptory ansvarsfriskrivning: det säger, Hej, jag är inte så dålig, se vad jag har för mig! Det säger mig att du försöker lista alla dessa attribut eftersom du känner dig så jävla skyldig att vara, i dina ögon, ”sexuellt oerfaren”.

Unsexy.

gör dig själv en tjänst (och alla andra kvinnor du kommer att träffa efter detta): Titta dig själv i spegeln och äga den. Även om du inte kan komma över hur ”oerfaren” du är direkt, äga den.

äger var du än är just nu. Du är mer än tillräckligt. Ingen kommer ut ur livmodern en Svengali. Och de flesta killar du känner som pratar om sina sexuella upplevelser? De ljuger! Hallå? Det är åldern på Instagram, selfies och människor som lägger upp fötterna på en strand som om det är livet de lever varje dag.

gissa vad? Det är det inte. Mest troligt är deras vardag bullshit och de har alla dessa bilder, med lämpliga bildtexter och undersökta hashtags som alla står i kö och redo att automatiskt posta.

och det är varken bra eller dåligt. Men sluta försöka jämföra dig med en bar som är så godtycklig, det är inte ens riktigt!

om du tänker på dig själv, istället, som en kille som har varit med antalet kvinnor du har varit med, gör det faktiskt, inte en fråga om åsikt. Vad sägs om killen som bara varit med en kvinna? Vad sägs om killen som också har varit med tre kvinnor men de sexuella upplevelserna var så djupa och djupa och äventyrliga, han anser sig vara en mästare?

börjar du se vad jag menar?

för att citera matrisen här: ”Det finns ingen sked”.

fler frågor besvarade

 • Q&A: min pojkvän tittar på porr…vad säger det om vårt förhållande?
 • Q& A: kallar jag det slutar om min partner inte kommer att skämma bort mina fetischer?
 • Q& A: Hur får jag huvudet så bra som jag ger?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.