Shveta Tivari højde, vægt, alder, mand, Biografi, Familie & fakta

Shveta Tivari (født 4. oktober 1980) er en berømt indisk tv-skuespiller og model fra Pratapgarh, Uttar Pradesh, Indien. Hun arbejdede i så mange Hindi, Telugu og tamilske film. Men hun er kendt som dronningen af tv-branchen.

hun er vinderen af den berømte indiske reality-tv-serie ved navn Bigg Boss sæson 4. Hun blev berømt i øjnene af mennesker med sin karakter af Prerna Bajaj i udstillingen Kasautii Cindagi Kay i 2001.

desuden har hun også optrådt i så mange populære daglige sæbeserier som Begusarai, Rangoli, Parvarrish – Kuchh Khattee Kuchh Meethi osv.

Fra starten af februar 2020 arbejder hun på Sony tv-serien “Mere Far Ki Dulhan”. Hun handlede med sin co-star, Varun Badola, Anjali Tatrari, Shivaani Sopuri, Payas Pandit, Shivaani Sopuri og Vijay Tilani. I denne udstilling udfører hun rollen som Guneet Sikka, der bor på leje i Ambar Sharma ‘ s hus.

indhold

barndom, forældre, søskende & uddannelse

Shveta fødte fra sine forældre lørdag den 4.oktober 1990 (39 år gammel) i landsbyen Pratapgarh i Uttar Pradesh, Indien. Shveta Tivari tilhører Brahmin-familien.

hendes fars navn er “Ashok Kumar Tivari” og moderens navn er “Nirmala Tivari”. Hun har en yngre bror i sin familie ved navn “Nidhaan Tivari”. På grund af sin fars forretning flyttede hendes familie til Mumbai, da hun var barn.

Shveta Tivari med sin mor Nirmala Tivari

Shveta Tivari med sin mor Nirmala Tivari

shveta Tivari afsluttede sin grundskoleuddannelse fra “St Isabels High School” i Mumbai. Derefter deltager hun på Burhanis College i Mumbai for at afslutte sin eksamen inden for Bachelor of Commerce. Hun er glad for at handle fra barndommen. Hun savnede aldrig nogen funktion eller begivenhed afholdt på college.

fysisk statistik, Højde, Vægt & mere

den populære skuespillerinde har en god kropsfigur. Når hun ser hendes perfekte kropsstatistik, ser det ikke ud til, at hun er mor til to børn. Hun følger en streng veg-diætplan for at holde hendes krop i form og sund. Hun gør en ordentlig træning i gymnastiksalen.

Shveta tivari højde vægt

Shveta Tivaris fysiske statistik.

hun sluttede sig også til et morgenmeditationscenter. Hun er tilfreds med sin høje højde er 5 fod 6 inches (i meter 1.67 m) og hendes kropsvægt er omkring 55 kg (i Pund 121 lbs). Hun bærer for det meste afslappede kjoler. Hun kan lide at bære stilfulde øreringe og ure.

Personligt liv, ægtefælle & børn

den 39-årige dame har en meget anstændig personlighed. Hun giftede sig to gange i sit liv. Hun blev gift med sin husbond “Raja Chaudhary” i år 1998. Parret blev velsignet med en datter ved navn “Palak Tivari” i år 2000.

efter et par års ægteskab begyndte forholdet mellem Shveta Tivari og hendes mand at forværres. Så hun skiltes fra ham i 2008 og sagde, at Raja Raja drikker meget alkohol og behandler mig med dårlig opførsel og har løftet hænderne på mig mange gange. Han plejede ofte at irritere hende ved at komme til sættet.

Shveta Tivari med sin mand Abhinav Kohli, datter Palak Tivari og søn Reyansh Kohli

Shveta Tivari med sin mand Abhinav Kohli, datter Palak Tivari og søn Reyansh Kohli.

efter to års skilsmisse begyndte Shveta Tivari at danse skuespilleren “Abhinav Kohli”. Parret bandt en knude den 13. juli 2013 i Mumbai. Hun fødte sin søn ved navn “Reyansh Kohli” den 27.November 2016.

hun indgav en klage mod sin anden mand i August 2019 ved at sige, at han plejede at chikanere sin datter Palak og også misbruge hende verbalt. I slutningen af 2019 gav hun skilsmisse til Abhinav. I februar 2020 er hun single og lever et lykkeligt liv med sine begge børn.

nogle skjulte fakta

Bio
rigtig fuld fødsel navn Shveta Tivari.
Kaldenavn Shveta.
erhverv skuespillerinde og Model.
berømt som Vis Kasautii Sindagii Kay.
Alder (fra 2019) 39 år gammel.
fødselsdato 4.oktober 1980.
Fødested / Hjemby Pratapgarh, Uttar Pradesh, Indien.
Nationalitet Indisk.
Køn Kvinde.
Kaste Brahman.
seksualitet (homoseksuel eller Lesbisk) lige.
Religion Hinduisme.
Solskilt Vægt.
Hus Beliggenhed Mumbai, Maharashtra.
Fysisk Statistik
Højde (Høj) Fødder & Tommer: 5′ 6″.
centimeter: 167 cm.
meter: 1,67 m.
vægt kg: 55 Kg.
Pund: 121 lbs.
Øjenfarve Mørk Brun.
Hårfarve Sort.
sko størrelse (UK)
familie
forældre far: Ashok Kumar Tivari.
Mor: Nirmala Tivari.
Søskende Bror: Nidhaan Tivari.
Personlige Livsforhold
Civilstand Skilt.
ægtefælle 1. Raja Chaudhary (1998-2007).
2. Abhinav Kohli (2013-2019).
Børn Søn: Reyansh Kohli.
Datter: Palak Tivari.
sociale medier Instagram: @shveta.tivari (1,2 millioner + tilhængere).
Uddannelse
Højeste Kvalifikation College Grad Afsluttet.
Skole St Isabels Gymnasium, Mumbai.
Alma Mater Burhanis College, Mumbai.
Karriere
Viser 1. Skudt gennem 1. (2001).
2. Khichdi (2003).
3. Nach Baliye 2 (2006).
4. Naaginn (2007).
5. Jaane Kya Baat Hui (2008-2009).
6. (2001).
7. Iss Jungle Se Mujhe Bachao (2009).
8. Jhalak Dikhhla Jaa 3 (2009).
9. Bigg Boss 4 (2010-2011).
10. Yahaaan Vigtigste Ghar Ghar Kheli.
11. Adaalat (2011).
12. Sajan Re Jhoot Mat Bolo (2011).
13. Komedie Cirkus Ka Naya Daur (2011).
14. Parvarrish-Kuchh Khattee Kuchh Meethi (2011-2013).
15. Rangoli (2012-2015).
16. Jhalak Dikhhla Jaa 6 (2013).
17. Komedie nætter med Kapil (2014).
18. Baal Veer (2014).
19. Begusarai (2015-2016).
20. Mere Far Ki Dulhan (2019).
filmografi 1. Madhoshi (2004).
2. Aabra Ka Daabra (2004).
3. Trinetra (2008).
4. Hamar Sayian Hindustani (2008).
5. (2008).
6. Ae Bhouji Ke Søster (2009).
7. Benny Og Babloo (2010).
8. Yedyanchi Jatra (2012).
9. Bin Bulaye Baraati (2011).
10. Seks Gange (2018).
priser 1. Bedste Skuespillerinde-Drama for Kasautii Sindagi Kay i 2006.
2. Bedste Skuespillerinde-populær for Parvarrish-Kuchh Khattee Kuchh Meethi i 2012.
3. Bedste Skuespillerinde – Drama for Begusarai i 2015.
4. Bedste Par På skærmen til Kasautii Sindagii Kay i 2003.
nettoværdi (ca.) INR 4-5 crore (som i 2020).

skuespillerkarriere, tv-udsendelser & nettoværdi

Tivari begyndte at handle fra en meget tidlig alder. Hun gav audition i mange viser, efter at have afsluttet sine studier. I år 2001 blev hun valgt til rollen som Anita i sit første tv-program ved navn “Kaahin Kissii ros”.

Men hun steg berømmelse med Vis “Kasautii Sindagi Kay” i samme år. Folk elskede hendes præstation i rollen som Prerna Bajaj.

derefter optrådte hun i så mange daglige sæbeudstillinger. I år 2004 debuterer hun med sin første film ved navn “Madhoshi”.

så arbejdede hun i mange tamilske, Hindi og Telugu film. I 2010 gik hun ind i Bigg Boss sæson 4 som berømthedskonkurrence og vandt trofæet.

Shveta Tivari i udstillingen Mere Far Ki Dulhan

Tivari i udstillingen Mere Far Ki Dulhan

bortset fra dette har hun optrådt i så mange kommercielle reklamer. Hun optrådte også som deltager i så mange reality-tv-udsendelser som Jhalak Dikhla Jaa, komedie Cirkus Ka Naya Daur, etc.

i øjeblikket arbejder hun på serien “Mere Far Ki Dulhan”. I 2020 tjener Shveta Tivari fra skuespillerkarriere, og nettoværdien er omkring Rs. 4 til 5 Crore indiske rupier.

Trivia

  • før hun kom ind i underholdningsindustrien, arbejdede hun i et rejsebureaufirma for Rs. 500 om måneden.
  • i sin fritid elsker Tivari at lege med sine kæledyrshunde ved navn søde og nisse.
  • i Bigg Boss er kampen mellem Shveta og Dolly Bindra blevet viral.
  • Shveta Tivari er glad for at læse litteratur.
  • hun kan lide at deltage i debatter begivenheder.
  • hun mødte sin første mand gennem sin ven, som er Raja Chaudharys fætter.
  • Shveta har optrådt i Maggi Masala-Ae-Magic reklame med Ravi Kishan.
  • hun er indehaver af kun en social mediekonto.

Læs også: Sadhguru biografi, højde, vægt, anliggender& fakta at vide

  • folk elskede hendes karakter som Bindiya i serien “Begusarai”.
  • hun tror på Lord Ganesha.
  • Tivari arbejdede i udstillingen “Kasautii Cindagii Kay” i mere end 8 år.
  • hun kan lide at besøge Paris på ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.