Shweta Tiwari výška, hmotnost, stáří, manžel, životopis, rodina & fakta

Shweta Tiwari (narozena 4. října 1980) je slavná indická televizní herečka a modelka z Pratapgarh, Uttarpradéš, Indie. Pracovala v tolika hindštině, Telugu, a tamilské filmy. Ale ona je známá jako královna televizního průmyslu.

je vítězkou slavné indické reality show s názvem Bigg Boss season 4. V očích lidí se proslavila svou postavou Prerny Bajaj v seriálu Kasautii Zindagi Kay v roce 2001.

kromě toho se také objevila v mnoha populárních seriálech denního mýdla jako Begusarai, Rangoli – Parvarrish-Kuchh Khattee Kuchh Meethi atd.

od začátku února 2020 pracuje Shweta Tiwari na televizní show Sony s názvem „Mere Dad Ki Dulhan“. Hrála s jeho hvězdou, Varun Badola, Anjali Tatrari, Shivaani Sopuri, Payas Pandit, Shivaani Sopuri a Vijay Tilani. V této show hraje roli Guneet Sikka, který žije v pronájmu v domě Ambar Sharma.

obsah

dětství, rodiče, sourozenci & vzdělání

Shweta se narodila od svých rodičů v sobotu 4. října 1990 (Věk 39 let) ve vesnici Pratapgarh v Uttarpradéši v Indii. Shweta Tiwari patří do rodiny Brahminů.

jméno jejího otce je „Ashok Kumar Tiwari“ a jméno matky je „Nirmala Tiwari“. Ve své rodině má mladšího bratra jménem „Nidhaan Tiwari“. Kvůli podnikání jejího otce se její rodina přestěhovala do Bombaje, když byla ještě dítě.

Shweta Tiwari se svou matkou Nirmala Tiwari

Shweta Tiwari se svou matkou Nirmala Tiwari

Shweta Tiwari dokončila základní vzdělání na „St Isabels High School“ v Bombaji. Poté navštěvuje Burhanis College v Mazegaonu v Bombaji, aby dokončila maturitu v oboru Bakalář obchodu. Má ráda herectví od dětství. Nikdy nezmeškala žádnou funkci ani událost pořádanou na vysoké škole.

fyzické statistiky, výška, hmotnost & více

populární herečka má dobrou postavu těla. Když vidím její dokonalé statistiky těla, nezdá se, že je matkou dvou dětí. Dodržuje přísný dietní plán zeleniny, aby udržovala své tělo v kondici a zdraví. Dělá správné cvičení v tělocvičně.

Shweta Tiwari výška hmotnost

Shweta Tiwari fyzické statistiky.

připojila se také k rannímu meditačnímu centru. Shweta Tiwari je spokojená se svou vysokou výškou 5 stop 6 palců (v metru 1.67 m) a její tělesná hmotnost je kolem 55 kilogramů (v librách 121 liber). Většinou nosí ležérní šaty. Ráda nosí stylové náušnice a hodinky.

osobní život, manželka & děti

39letá dáma má velmi slušnou osobnost. V životě se dvakrát provdala. V roce 1998 se provdala za svého manžílek „Raja Chaudhary“. Pár požehnal s dcerou jménem „Palak Tiwari“ v roce 2000.

po několika letech manželství se vztahy mezi Shwetou Tiwari a jejím manželem začaly zhoršovat. V roce 2008 se s ním rozvedla a uvedla, že Raja Raja pije hodně alkoholu a chová se ke mně špatně a mnohokrát na mě zvedla ruce. Často ji obtěžoval tím, že přišel na scénu.

Shweta Tiwari se svým manželem Abhinavem Kohli, dcerou Palak Tiwari a synem Reyansh Kohli

Shweta Tiwari se svým manželem Abhinavem Kohli, dcerou Palak Tiwari a synem Reyansh Kohli.

po dvou letech rozvodu začala Shweta Tiwari chodit s hercem „Abhinav Kohli“. Pár svázaný v uzlu na 13 červenec 2013 v Bombaji. Dne 27.Listopadu 2016 porodila svého syna jménem „Reyansh Kohli“.

v srpnu 2019 podala stížnost na svého druhého manžela tím, že uvedl, že dceru Palaka obtěžoval a také ji slovně týral. Na konci roku 2019 se s Abhinavem rozvedla. V únoru 2020 je svobodná a žije šťastný život se svými oběma dětmi.

některé skryté fakta o Shweta Tiwari

Wiki / Bio
skutečné celé rodné jméno Shweta Tiwari.
Přezdívka Shweta.
profese herečka a modelka.
slavný jako show Kasautii Zindagii Kay.
věk (k roku 2019) 39 let.
datum narození 4. října 1980.
Rodiště / Rodné Město Pratapgarh, Uttarpradéš, Indie.
Státní Příslušnost Indická.
Pohlaví Žena.
Kasta Brahman.
sexualita (Gay nebo Lesbička) rovný.
Náboženství Hinduismus.
Sluneční Znamení Váhy.
Umístění Domu Mumbai, Maharashtra.
Fyzická Statistika
Výška (Vysoký) Nohy & Palce: 5′ 6″.
centimetry: 167 cm.
m: 1,67 m.
hmotnost kg: 55 Kg.
liber: 121 lbs.
Barva Očí Tmavě Hnědá.
Barva Vlasů Černá.
velikost obuvi (UK)
Rodina
rodiče otec: Ashok Kumar Tiwari.
Matka: Nirmala Tiwari.
Sourozenci Bratr: Nidhaan Tiwari.
Osobní Životní Vztah
Rodinný Stav Rozvedený.
manžel 1. Raja Chaudhary (1998-2007).
2. Abhinav Kohli (2013-2019).
Děti Syn: Reyansh Kohli.
Dcera: Palak Tiwari.
sociální média Instagram: @shweta.tiwari (1,2 milionu + následovníků).
Vzdělávání
Nejvyšší Kvalifikace Vysokoškolský Titul Dokončen.
Škola Střední Škola St Isabels, Bombaj.
Alma Mater Burhanis College, Mazegaon, Bombaj.
Kariéra
Ukazuje 1. Výstřel přes 1. Kaahin Kissii Roz (2001).
2. Chichdi (2003).
3. Nach Baliye 2 (2006).
4. Naaginn (2007).
5. Jaane Kya Baat Hui (2008-2009).
6. Kasautii Zindagi Kay (2001).
7. ISS Jungle Se Mujhe Bachao (2009).
8. Jhalak Dikhhla Jaa 3 (2009).
9. Bigg Boss 4 (2010-2011).
10. Yahaaan Hlavní Ghar Ghar Kheli.
11. Adaalat (2011).
12. Sajan Re Jhoot Mat Bolo (2011).
13. Komedie Cirkus Ka Naya Daur (2011).
14. Parvarrish-Kuchh Khattee Kuchh Meethi (2011-2013).
15. Rangoli (2012-2015).
16. Jhalak Dikhhla Jaa 6 (2013).
17. Komedie noci s Kapilem (2014).
18. Baal Veer (2014).
19. Begusarai (2015-2016).
20. Pouhý Táta Ki Dulhan (2019).
filmografie 1. Madhoši (2004).
2. Aabra Ka Daabra (2004).
3. Trinetra (2008).
4. Hamar Sayian Hindustani (2008).
5. Kab Aibu Anganwa Hamar (2008).
6. Ae Bhouji Ke Sister (2009).
7. Benny A Babloo (2010).
8. Yedyanchi Jatra (2012).
9. Bin Bulaye Baraati (2011).
10. Šest X (2018).
ocenění 1. Nejlepší herečka-Drama Pro Kasautii Zindagi Kay v roce 2006.
2. Nejlepší herečka-populární pro Parvarrish-Kuchh Khattee Kuchh Meethi v roce 2012.
3. Nejlepší herečka-Drama Pro Begusarai v roce 2015.
4. Nejlepší pár na obrazovce pro Kasautii Zindagii Kay v roce 2003.
čisté jmění (cca.) INR 4-5 crore (jako v roce 2020).

herecká kariéra, televizní pořady & čistá hodnota

Tiwari začal hrát od útlého věku. Po ukončení studia absolvovala konkurz na mnoha výstavách. V roce 2001 byla vybrána pro roli Anity ve své první televizní show s názvem „Kaahin Kissii Roz“.

ale ve stejném roce se proslavila show „Kasautii Zindagi Kay“. Lidé milovali její výkon v roli Prerny Bajajové.

poté se objevila v tolika denních mýdlových show. V roce 2004 debutovala v Bollywoodu svým prvním filmem s názvem „Madhoshi“.

poté pracovala v mnoha tamilských, hindských a telugských filmech. V roce 2010 vstoupila do sezóny Bigg Boss 4 jako soutěžící celebrit a získala trofej show.

Shweta Tiwari v show Mere Dad Ki Dulhan

Tiwari v show Mere Dad Ki Dulhan

kromě toho se objevila v tolika komerčních reklamách. Vystupovala také jako soutěžící v mnoha televizních reality show, jako je Jhalak Dikhla Jaa, komediální Cirkus Ka naya Daur, atd.

V současné době pracuje na show „Mere Dad Ki Dulhan“. V 2020, Shweta Tiwari vydělává z herecké kariéry, a čisté jmění je kolem Rs. 4 na 5 Crore indických rupií.

Trivia

 Shweta Tiwari trivia

  • než vstoupila do zábavního průmyslu, pracovala v cestovní agentuře pro Rs. 500 měsíčně.
  • ve svém volném čase si Tiwari ráda hraje se svými psy jménem Sweetoo a Pixie.
  • v Bigg Boss se boj mezi Shwetou a Dolly Bindra stal virovým.
  • Shweta Tiwari má rád čtení literatury.
  • ráda se účastní debatních akcí.
  • potkala svého prvního manžela prostřednictvím svého přítele, který je bratrancem Raja Chaudharyho.
  • Shweta se objevila v Maggi Masala-ae-Magic reklamě s Ravi Kishanem.
  • je držitelkou pouze jednoho účtu sociálních médií.

Přečtěte si také: Sadhguru životopis, Výška, Váha, Wiki, záležitosti & fakta vědět

  • lidé milovali její postavu jako Bindiya v show „Begusarai“.
  • věří v Lorda Ganéše.
  • Tiwari pracoval v pořadu „Kasautii Zindagii Kay“ více než 8 let.
  • ráda navštěvuje Paříž na dovolené.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.