10 sätt att äta som en Shakespeare-karaktär

1604w-getty-william-shakespeare.jpg

den gångna helgen markerade 400-årsdagen av William Shakespeares död. Den berömda poeten och dramatikern, som också är känd som Bard of Avon, har satt ett betydande märke på språk och kultur, till och med nästan ett halvt årtusende senare.

och medan hans karaktärer och deras vitt är huvudfokus för hans berättelser, verkade Shakespeare alltid smyga matreferenser i hans pjäser. Även om det kunde ha bara varit en kod för att klara sig med krati skrift, andra skulle föredra att bara tänka på ole William som en tidig foodie.

vi har samlat under 10 olika matreferenser och recept för att du ska spela rollen av en Shakespeare-karaktär:

tolfte natten: akt 2, Scen 3tror du för att du är dygdig, att det inte ska finnas fler kakor och öl?

five-ingredient-chocolate-cakes-ck-x.jpg

som du gillar det: akt 3, scen 2verkligen, du är fördömd som ett sjukt rostat ägg, allt på en said.

egg-toast-cups-ck.jpg

Antony och Cleopatra: akt 2, Scen 1åtta vildsvin rostade hela till frukost, men tolv personer där.

roasted-cider-brined-pork-loin-tomato-chutney-ck-x.jpg

tolfte natten: Spela teater 1, scen 3JAG ama stor eater av beefd och jag tror att det skadar min intelligens.

slow-cooker-beef-cabbage-potatoes-carrots-ck.jpg

Henry IV, del i: akt 3, scen 1O, han är lika tråkig som en trött häst, en räcke fru; värre än ett rökigt hus: Jag hade hellre leva med ost och vitlök i en väderkvarn, långt, än än livnär sig på cates och har honom prata med mig i någon sommar-hus i kristenheten.

1604p30-herbed-goat-cheese-garlic-toasts.jpg

Richard III: akt 3, scen 4min Herre Ely, när jag senast var i Holborn såg jag goda jordgubbar i din trädgård där; jag ber dig att skicka efter några av dem.

1604p140-strawberry-gazpacho.jpg

allt är bra som slutar bra: Spela teater 5, scen 3min ögon luktar lök; jag ska gråta anon.

creamed-onion-casserole-ck.jpg

Romeo och Juliet: spela teater 4, scen 4de kräver datum och kvitten i bakverket.

date-cake-ck-1860090-x.jpg

Winter ’ s Tale Act 4, scen 3låt mig se; vad ska jag köpa för vår fårklippningsfest? Tre pund socker, fem pund vinbär, ris-vad ska min syster göra med ris?

rice-pudding-ck-1662877-x.jpg

de glada fruarna i Windsor Act 1, scen 1fru, bjuda dessa herrar välkomna. Kom, vi har en varm vilt pasty till middag: kom, herrar, jag hoppas att vi ska dricka ner all ovänlighet.

little-lamb-pastries-ck.jpg

Fortsätt läsa:

  • picknick för par
  • supersnabbt Nötkött Recept
  • smördeg aptitretare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.